Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Χθες Κυριακή, η παραλία της Θεσσαλονίκης, είχε για πρώτη φορά τόσο πολύ κόσμο. Ήταν η πρώτη, πολύ καλή καιρικά ημέρα και ο κόσμος ξεχύθηκε για μια βόλτα.
Έτσι, όλοι είδαν αυτό που είδαμε και μείς: τον σοκαριστικά μεγάλο αριθμό Αφρικανών μικροπωλητών. Μιλάμε για απίστευτο αριθμό! Όσο έπιανε το μάτι μας βλέπαμε ...παραεμπόριο και Νιγηριανούς. Και φυσικά, πουθενά αστυνομία.
Λογικό θα μου πείτε: αφού η δημοτική αρχη ...

ξεκίνησε προσπάθεια να εξαλείψει το παραεμπόριο, αναμενόμενο είναι αυτό να φουντώσει! Έτσι γίνεται πάντα με τους πολιτικούς. Ό,τι ξεκινούν να βάψουν άσπρο, καταλήγει πάντα μαύρο. Αν ακούσετε αύριο, ότι ξεκινάει προσπάθεια να φυτευτούν δέντρα, είναι απολύτως βέβαιο ότι θα ξεραθούν όλα!
Για αυτό παρακαλούμε τους αγαπητούς μας πολιτικούς, από Παπανδρέου μέχρι Μπουτάρη, τουλάχιστον να μην προσπαθούν !

Και κάτι τελευταίο:


Ακριβώς μπροστά στον Λευκό Πύργο, δίπλα από τον τύπο που πουλάει καλαμπόκια, χθες είδαμε για πρώτη φορά έναν τύπο με ψησταριά, που έψηνε παντσέτες !!!!!!!!!!!!!!!
Ψησταριά, στην παραλία ! Το είδαμε κι αυτό το καρακιτσαριό επί ..."ανατρεπτικού" Μπουτάρη, που γκρέμισε τον επαρχιωτικό συντηρητισμό μας, δια της προσθήκης μεγατόνων κιτσαριού στην πόλη.

http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_1833.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top