Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

"Θέλω να προσευχηθώ δίπλα από τον τάφο του γιου μου πριν πεθάνω."
Η 75χρονη Σακινέ Γιλντίζ ξεκίνησε απεργία πείνας πριν 13 ημέρες προκειμένω να πάρει τη σωρό του γιου της. Απεργία πείνας ξεκίνησε μαζί της και ο γιος της, Χουσνού Γιλντίζ, αδερφός του Αλί, ο οποίος έχασε τη ζωή του μαζί με ακόμη 17 μέλη του PKK, κατά τη διάρκεια ένοπλης μάχης με τις Τουρκικές Στρατιωτικές Δυνάμεις, στην περιοχή του Ντέρσιμ τον Απρίλιο του 1997. Οι αντάρτες αυτοί θάφτηκαν σε ομαδικό τάφο της πόλης.


Σύμφωνα με το πρακτορείο Firat, η 75χρονη ανέφερε σε δηλώσεις της: "Το κράτος πιστεύει ότι δεν αξίζει στο γιο μου να βρίσκεται σε κανονικό τάφο. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πάνω από εκατό τάφοι στο Ντέρσιμ και σε άλλες πόλεις με κυρίως κουρδικό πληθυσμό. Είναι δυνατό να βρεθεί ένας ομαδικός τάφος κάτω από οποιοδήποτε ανάχωμα στην περιοχή. Τώρα έχουμε βρει γαλήνη στην καρδιά μας, μιας και έχουμε βρει πού είναι θαμμένος ο γιος μας, αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε το σώμα του από τον ομαδικό τάφο. Θέλω να προσευχηθώ δίπλα από τον τάφο του γιου μου πριν πεθάνω. Γι αυτό το λόγο αυτή η απεργία πείνας θα συνεχιστεί μέχρι να μας δώσουν τη σωρό."

Άγγελος Καρράςhttp://www.turkishgreeknews.org/

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/06/75.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

1 Σχόλια:

antonopoulos giorgos είπε... Απαντήστε σε αυτό

ναι πιστευω στην ΑΠΕΡΓΕΙΑ της 75χρονης όχι στην κοροιδια του ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ.......αλλα σε μια γυναικα που ξερει ότι μπορει να πεθανει ανα πασα στιγμη!...κι όμως κανει ΑΠΕΡΓΕΙΑ!....θελει ας πουμε να ξαναβρει την γαληνη της.....ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΤΕ?.....ρωταω!

back to top