Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ελικόπτερα CH 53K σε ελικοπτεροφόρο του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού. Οι ΗΠΑ βολιδοσκοπούν τη Λευξωσία για χρησιμοποίηση των κυπριακών αεροδρομίων από ελικόπτερα αλλά και αεροσκάφη τους.
Λευκωσία: Για τη δυνατότητα στάθμευσης σημαντικού αριθμού στρατιωτικών ελικοπτέρων κυρίως αλλά και αεροσκαφών στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου τις επόμενες μέρες, βολιδοσκοπούν επίμονα τις Αρχές της Δημοκρατίας αλλά και των αεροδρομίων, οι ΗΠΑ τα τελευταία 24ωρα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ», πέραν των διακριτικών διπλωματικών ενεργειών, σε επιχειρησιακό επίπεδο, ζήτησαν να τους παραχωρηθεί η μέγιστη δυνατή έκταση στους χώρους στάθμευσης και τα ελικοδρόμια κυρίως στο αεροδρόμιο Λάρνακας αλλά και της Πάφου, ενώ οι επαφές συνεχίζονται.

Διασταυρωμένες πληροφορίες του «Φ» αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον αφορά συγκεκριμένη επιχειρησιακή ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται για σκοπούς ασκήσεων ή επιχειρήσεων στην περιοχή, δεδομένων και των εξελίξεων στη γειτονική μας Συρία.

Θεωρείται βέβαιο ότι μετά τις βολιδοσκοπήσεις θα ακολουθήσουν διαβήματα προς το Υπουργείο Εξωτερικών, για την έγκριση από πλευράς Δημοκρατίας, οπότε και θα πρέπει να δοθούν περισσότερες εξηγήσεις, αλλά και στο Υπουργείο Συγκοινωνιών, για να δοθεί το πράσινο φως από πλευράς ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας, αφού η κίνηση μεγάλου αριθμού ελικοπτέρων απαιτεί ιδιαίτερες συνθήκες ρύθμισης.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ» φαίνεται να ξεπεράστηκαν οι έντονες τουρκικές αντιδράσεις προς τους Καναδούς, που τους «απαγόρευσαν» να μεταφέρουν αεροπορικώς οπλισμό στη Κύπρο, με άρνηση έγκρισης πτήσεων στην περιοχή ελέγχου πτήσεων της Τουρκίας, αν προορισμός -έστω και ενδιάμεσος- ήταν αεροδρόμια της Δημοκρατίας.http://www.philenews.com/

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/06/blog-post_2573.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top