Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και αρκετοί τραυματίστηκαν από ισχυρή έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε κοντά σε κυβερνητικά κτήρια στο κέντρο του Όσλο, σύμφωνα με νορβηγικά ΜΜΕ. Η έκρηξη προκάλεσε ζημιές στο γραφείο του πρωθυπουργού Γιενς Στόλτενμπεργκ, ωστόσο ο ίδιος είναι σώος, σύμφωνα με το πρακτορείο NTB.

Το NTB μεταδίδει ότι ο Στόλτενμπεργκ δεν βρισκόταν στο γραφείο του την ώρα της έκρηξης. Από την έκρηξη έσπασαν σχεδόν όλα τα τζάμια στο κτήριο 17 ορόφων όπου στεγάζεται το γραφείο του πρωθυπουργού, καθώς και στα παρακείμενα κτήρια υπουργείων, μεταξύ των οποίων και το υπουργείο Πετρελαίου που τυλίχτηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με την αστυνομία επρόκειτο για έκρηξη βόμβας, ενώ τα τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για οκτώ τραυματίες.
Εικόνες που μεταδίδουν τα τηλεοπτικά δίκτυα δείχνουν εκτενείς καταστροφές στα κτήρια και καπνό να αναδύεται. Τουλάχιστον ένα κατεστραμμένο αυτοκίνητο ήταν ορατό στο δρόμο όπου σημειώθηκε η έκρηξη, με αποτέλεσμα κάποια Μέσα να κάνουν λόγο για υποψίες περί έκρηξης παγιδευμένου οχήματος.

Τηλεφωνική επικοινωνία Γ. Παπανδρέου με τον Νορβηγό ομόλογό του
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της Νορβηγίας, Γενς Στόλτενβμπεργκ, είχε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, αμέσως μετά τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στο Όσλο.
Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε στον νορβηγό ομόλογό του την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση του ιδίου και του ελληνικού λαού προς την κυβέρνηση και τον λαό της Νορβηγίας.
Ο κ. Στόλτενμπεργκ ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για το γεγονός και την κατάσταση που επικρατεί και τον ευχαρίστησε για την συμπαράστασή του.
Ναυτεμπορική

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top