Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

«Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝήρθε στα λόγια μας σχετικά με το Κυπριακό. Χαιρόμαστε για λογαριασμό του», δήλωσε η εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CΗΡ) Μπιχλούλ Ταμαϊλίγκιλ, εξηγώντας ότι «η κυβέρνηση φαίνεται να έχει επιτέλους κατανοήσει την ορθότητα των όσων το CΗΡ λέει εδώ και χρόνια για την πορεία του Κυπριακού».

Η εκπρόσωπος του κόμματος Μπιχλούλ Ταμαϊλίγκιλ αναφερόμενη στις δηλώσεις Ερντογάν στα κατεχόμενα είπε ότι αυτές «δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει κατανοήσει πλέον αυτό που προσπαθούσε εδώ και χρόνια να πει το κόμμα μας σχετικά με το Κυπριακό».
«Είναι ενδιαφέρον το σημείο στο οποίο έχει φτάσει η κυβέρνηση» είπε η εκπρόσωπος και τόνισε ότι «αυτό είναι ικανοποιητικό για λογαριασμό του Πρωθυπουργού».«Ικανοποιητικό είναι το σημείο στο οποίο έχουν καταλήξει οι θέσεις της τουρκικής κυβέρνησης στο Κυπριακό» είπε σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε τις τελευταίες μέρες ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σε μήνυμά του για την επέτειο της εισβολής, ο ηγέτης του ΡΛΚ Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ανέφερε ότι «οι πλευρές πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με καλές προθέσεις και αποφασιστικότητα, προκειμένου να λύσουν το κυπριακό πρόβλημα που δεν έχει καταστεί δυνατόν να λυθεί επί εποχής Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, αντιθέτως έχει πάρει πιο περίπλοκη μορφή». Ο κ. Κιλιτσντάρογλου επεσήμανε ότι «η λύση είναι η διζωνική και δικοινοτική ομοσπονδία που θα συστήσουν υπό την αιγίδα του ΟΗΕ τα δύο ιδρυτικά κράτη».
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 22/07/2011

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/07/blog-post_8385.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top