Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Μία ώρα και είκοσι λεπτά κράτησε η συνάντηση που είχε σήμερα το κλιμάκιο της Τρόικας με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και το οικονομικό επιτελείο του κόμματος στα κεντρικά γραφεία της λεωφόρου Συγγρού.Όπω έγινε γνωστό το «κλίμα της συζήτησης ήταν καλύτερο από κάθε άλλη φορά» αν και η συνάντηση είχε τυπικό χαρακτήρα εφόσον οι θέσεις της ΝΔ είναι δεδομένες και έχουν κατατεθεί επισήμως.



Από την πλευρά της Τρόικας συμμετείχαν οι κ.κ. Τόμσεν, Μορ και Μαζούχ και από την πλευρά της ΝΔ εκτός από τον πρόεδρο τον κ. Αντώνη Σαμαρά οι δύο αντιπρόεδροι κ.κ. Σταύρος Δήμας και Δημήτρης Αβραμόπουλος, οι αναπληρωτές τομεάρχες κ.κ. Χρήστος Σταικούρας και Νότης Μηταράκης και οι δύο σύμβουλοι του προέδρου κ.κ. Γιάννης Μουρμούρας και Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Οι εκπρόσωποι της Τρόικας αποχώρησαν χωρίς δηλώσεις. Από την πλευρά της ΝΔ επισήμως διέρρευσε μόνο ότι “η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα”.

Οι εκπρόσωποι της ΝΔ επανέλαβαν στους εκπροσώπους της Τρόικας ότι οι θέσεις του κόμματος για την Οικονομία έχουν κατατεθεί υστο Ζάππειο 1και Ζάππειο 2. Τόνισαν επίσης ότι κατάμτην προηγούμενη συνάντησή τους είχαν προβλέψει πως το μείγμα της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζεται δεν δίνει λύση καθώς παρατείνει την ύφεση ενώ η αυξημένη φορολογία έχει συνέπειες στην πραγματική οικονομία χωρίς να αυξάνει τα έσοδα. Συνολικά η εφαρμοζόμενη πολιτική αντί να μειώνει αυξάνει το έλλειμμα και το δημόσιο χρέος. Σημείωσαν επίσης ότι οι προβλέψεις της ΝΔ επιβεβαιώνονται από την πορεία εκτέλεσης του προυπολογισμού και επέμειναν στην ανάγκη αλλαγής του μείγματος της οικονομικής πολιτικής.

Οι εκπρόσωποι της τρόικας είπαν ότι δεν έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο των συναντήσεων με τα κυβερνητικά στελέχη ώστε να έχουν πλήρη οικόνα των οικονομικών στοιχείων. Στην συζήτηση που έγινε πάντως έδωσαν έμφαση στην ανάγκη να προωθηθούν οι διαρθρωτικές αλλαγές σημείο στο οποίο από θέση αρχής συμφωνεί η ΝΔ.

http://www.antinews.gr/2011/08/31/119812/

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top