Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Το θέμα αναδείχθηκε σε επίσκεψη του βουλευτή Αχμέτ Χατζηοσμάν, στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου
Ειδικό τέλος ακινήτων καλούνται να πληρώσουν τεμένη της Θράκης, όπως έκανε γνωστό ο βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, επισκεπτόμενος χθες τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου, στο γραφείο του στο υπουργείο.Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ο βουλευτής ενημέρωσε τον υπουργό ότι στις περιπτώσεις πολλών τεμενών της Ροδόπης έχει εκδοθεί λογαριασμός Δ.Ε.Η. με ενσωματωμένο το Έκτακτο Ειδικό Τέλος
Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.), παρόλο που η νομοθεσία για την επιβολή του τέλους απαλλάσσει από την καταβολή του τέλους θρησκευτικά νομικά πρόσωπα αποκλειστικά για τα ακίνητα που χρησιμοποιούν για να επιτελέσουν το λατρευτικό, εκπαιδευτικό, θρησκευτικό και κοινωφελές έργο τους.

Ο βουλευτής έγινε αποδέκτης πολλών παραπόνων από την πλευρά των μουτεβελήδων οι οποίοι τον επισκέφτηκαν στο πολιτικό του γραφείο. Ο αναπληρωτής υπουργός ευχαρίστησε τον βουλευτή για την ενημέρωση που του παρείχε και έδωσε άμεσα εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου να μεριμνήσουν για την αποκατάσταση των λαθών.

Τέλος στα σενάρια για υποβάθμιση ή κατάργηση του τελωνείου Καστανιών

Το δεύτερο θέμα που τέθηκε στη σύσκεψη ήταν το ζήτημα του τελωνείου Καστανιών, για το οποίο πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα σχετικά με μία πιθανή υποβάθμιση ή ακόμα και κατάργησή του. Ο βουλευτής μετέφερε τη συγκεχυμένη εικόνα, που επικρατεί σχετικά με το μέλλον της λειτουργίας του τελωνείου και κατέθεσε στον υπουργό τη σπουδαιότητά του καθώς εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες πολίτες της περιοχής, τουρίστες και επιχειρηματίες, οι οποίοι διέρχονται τα σύνορα. Ο υπουργός έδωσε οριστικό τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούν για επικείμενη υποβάθμιση ή κατάργηση του τελωνείου Καστανιών. Εξήρε και ο ίδιος το σημαντικό ρόλο του τελωνείου και την κομβική του θέση η οποία καθιστά αδύνατη οποιαδήποτε μελλοντική του υποβάθμιση.
http://www.xronos.gr/detail.php?ID=74627
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/11/blog-post_6503.html#.TtHPArIr2nA

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top