Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Τηλέμαχος Κόκκος
Πρόσκληση σε εκδήλωση για το Ραμαζάνι από
Αλβανούς της FYROM στη Πόλη Ρέσνα
των Σκοπίων
Αλβανοί φίλαθλοι κυριολεκτικά κουρέλιασαν την σημαία των Σκοπίων και στη συνέχεια την έκαψαν! Όλα αυτά σε αγώνα ποδοσφαίρου στο πάντα ταραγμένο Κοσσυφοπέδιο μεταξύ των ομάδων Λέπεντσι και Ντρίτα.

Αλλά υπάρχει και συνέχεια, όταν οι Αλβανοί θεατές δεν δίστασαν να αναρτήσουν πανό που έγραφε με μεγάλα γράμματα «Το 2012 δεν είναι το τέλος του κόσμου αλλά το τέλος του κράτους των Σκοπίων!».

Το μίσος που κυριαρχεί μεταξύ των δύο λαών έχει πλέον λάβει τρομακτικές διαστάσεις!



Δεν έχει και πολλά χρόνια που παρόμοιο περιστατικό συνέβη όταν οι Σκοπιανοί θέλησαν να κυκλοφορήσουν με την επιστασία της MANU (Ακαδημία των Σκοπίων) καινούργια εγκυκλοπαίδεια, όπου όπως είχαν διαμαρτυρηθεί οι Αλβανοί υπήρχαν πλαστογραφημένα στοιχεία σε βάρος τους.

Κάποια χρόνια πριν και επί εποχής της παντοκρατορίας του Τίτο και πάλι Κοσοβάροι θεατές σε ποδοσφαιρικό αγώνα με σκοπιανή ομάδα φώναζαν «Ε, ΧΟ, Ε, ΧΟ.». δηλαδή, Έμβερ Χότζα!

Κατά καιρούς κυκλοφορούν αλβανικά ημερολόγια στην πρωτεύουσα της FYROM που δείχνουν τις τενεκεδουπόλεις στο κέντρο της πρωτεύουσας (Τσαΐρ-μαχαλά) όπου κατοικούν και αλβανικής καταγωγής πολίτες σε όχι και τόσο πολιτισμένες συνθήκες, σε αντίθεση με τις συνοικίες των Σκοπιανών όπου η εικόνα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη!

Φαίνεται πως η ένταση καθημερινά μεγαλώνει και πως η συμφωνία της Αχρίδας μεταξύ των δύο κοινοτήτων θέλει πολύ δρόμο ακόμα για να εφαρμοστεί.
http://www.elzoni.gr

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/11/blog-post_9670.html#.TtMiC7Ir2nA

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top