Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Η Μπριζίτ Μπαρντό έγραψε προσωπικά στον Ρώσο πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν για να του εκφράσει την ικανοποίηση της μετά την ψήφιση από την Δούμα, την Ρωσική Εθνοσυνέλευση, ενός νόμου που απαγορεύει το εμπόριο των δερμάτων της φώκιας της Γροιλανδίας.



Ο νόμος αυτός, που πέρασε απαρατήρητος από τον τύπο γενικότερα, αποκαλύφθηκε από το Διεθνές Ταμείο για την Ευημερία των Ζώων (IFAW). Ψηφίστηκε στις 17 Οκτωβρίου.
Αφού ευχαρίστησε τον Πούτιν για «το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο», η ακτιβίστρια κατά της κακοποίησης των ζώων και, επίσης, κατά των τελετουργικών σφαγών έγραψε: «Αγαπημένε Πρωθυπουργέ μου, σας εύχομαι το καλύτερο για τους μήνες και τα έτη που ακολουθούν (...) Σας ευχαριστώ πολύ που πάντα ήσασταν προσεκτικός με τις αιτήσεις μου, λυπάμαι που δεν επωφελούμαι από τέτοια στήριξη στη χώρα μου η οποία είναι σοκαριστικά οπισθοδρομική όταν πρόκειται για την υπεράσπιση των ζώων».


Το 2009, η Ρωσία είχε ήδη θέσει τέρμα στο κυνήγι της φώκιας στη Γροιλανδία στο έδαφός της. Μια άλλη νίκη για την Μπριζίτ Μπαρντό, που αφιερώνει την καθημερινότητα της στην προάσπιση και τον σεβασμό των ζώων.

http://www.egaliteetreconciliation.fr/Brigitte-Bardot-remercie-Vladimir-Poutine-9685.html

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/12/blog-post_4819.html#.Tvq4DDWfeM9

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top