Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

SigmaLive/ΚΥΠΕ
Ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε από τους αρμόδιους αξιωματούχους να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για κατασκευή πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Χαμπερτούρκ, ο κ. Ερντογάν ανέφερε σε συνάντηση του Ανώτατου Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας ότι το Ιράν κατάφερε να κατασκευάσει δικούς του πυραύλους βεληνεκούς 2000 και 2500 χιλιομέτρων και αυτό παρά το εμπάργκο.



Χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι η Τουρκία διαθέτει πυραύλους βεληνεκούς μόλις 150 χιλιομέτρων και πρόσθεσε ότι η Τουρκία μπορεί να κάνει ό,τι έχει καταφέρει το Ιράν.


Η Τουρκία θα κατασκευάσει πυραύλους με εμβέλεια 2500 χιλιομέτρων. Η εντολή είναι του Ερντογάν.

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
http://www.onalert.gr/
Η Τουρκία σχεδιάζει να κατασκευάσει πύραυλο με εμβέλεια 2500 χιλομέτρων. « Στόχος τα 2500 χιλιόμετρα» είναι ο τίτλος της εφημερίδας Habertürk που αποκαλύπτει πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδωσε τη σχετική εντολή στους αρμόδιους φορείς για την κατασκευή πυραύλου μεγάλης εμβέλειας.
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα ο τούρκος πρωθυπουργός στην ομιλία του στη συνεδρίαση της επιτροπής «Τεχνολογίας και Υψηλής Τεχνολογίας» δήλωσε « Το Ιράν κατασκεύασε πυραύλους 2000-2500 χιλιομέτρων. Οι δικοί μας πύραυλου πόσοι εμβέλεια έχουν; 150 χιλιόμετρα. Αυτό δεν μπορεί να είναι έτσι πρέπει να το βελτιώσουμε. Το Ιράν το κατάφερε αυτό γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς;» δηλώσε ο Ερμντογάν και ζήτησε από τους επιτελείς να ξεκινήσουν τις εργασίες για την κατασκευή τουρκικού πυραύλου μακράς εμβέλειας.

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/12/blog-post_5870.html#.Tv1aITWfeM8

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top