Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Σε νέα πρόκληση, ο Τούρκος υπουργός για τα Ευρωπαϊκά Θέματα Εγκεμέν Μπαγκίς, που επισκέφτηκε την Ελβετία αυτή τη Κυριακή, αναφέρθηκε στον γαλλικό νόμο σχετικά με την αρμενική γενοκτονία. Κατ 'αυτόν οι προσπάθειες αυτές δεν έχουν καμία πιθανότητα να επιβιώσουν.


Ο υπουργός δήλωσε στους δημοσιογράφους στη Ζυρίχη ότι ο νόμος που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη γαλλική γερουσία που ποινικοποιεί τις σφαγές των
Αρμενίων του 1915 στην Ανατολία που χαρακτηρίζονται ως γενοκτονία είναι άκυρος για την Τουρκία».

Προσθέτοντας «δεν είναι παρά μόνο ένα κομμάτι χαρτί», και «πιστεύουμε ότι υπάρχουν στη Γαλλία άνθρωποι πιο υγιείς από τρελούς».

«Είμαστε σήμερα στην Ελβετία και δηλώνω για τα γεγονότα του 1915 ότι δεν ήταν γενοκτονία. Αφήστε τους να έρθουν να με συλλάβουν», δήλωσε ακόμη ο Μπαγίς.

Η Ελβετία, όπως και η Σλοβακία, εφαρμόζει ήδη ποινικό κώδικα που τιμωρεί τις πράξεις ρατσισμού, συμπεριλαμβανομένης της δημόσιας άρνησης των γενοκτονιών.

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/01/1915.html#.TyYaiMWfeM8

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top