Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Στρατιωτικό χτύπημα του Ισραήλ κατά του Ιράν μάλλον δεν θα έχει ως αποτέλεσμα αντίποινα, πληροφόρησε την Παρασκευή η αμερικανική εφημερίδα New York Times παραπέμποντας σε υψηλόβαθμη πηγή στην κυβέρνηση του Ισραήλ.Η ισραηλινή ηγεσία ήρθε σε αυτό το συμπέρασμα, αναλύοντας τα στοιχεία της ισραηλινής κατασκοπείας και των ακαδημαϊκών ερευνών.Τελικά οι αρχές του Ισραήλ συμπέραναν, πως οι απειλές του Ιράν για αντίποινα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμη πηγή στην κυβέρνηση του Ισραήλ, το Ισραήλ είναι έτοιμο να υποστηρίξει τις νέες κυρώσεις κατά της Τεχεράνης, όμως δεν τις θεωρεί αρκετά σκληρές στην συγκεκριμένη περίπτωση. Για αυτόν τον λόγο οι αρχές του Ισραήλ συνεχίζουν να εξετάζουν σοβαρά την δυνατότητα στρατιωτικού χτυπήματος.
http://greek.ruvr.ru/2012/01/27/64792213.html

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/01/blog-post_7469.html#.TyOPnsWfeM8

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top