Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Για άλλη μία φορά οι Τούρκοι προσπαθούν να προκαλέσουν ένα θερμό επεισόδιο στην περιοχή των Ιμίων αξιοποιώντας τον περίφημο πλέον πόλεμο της τσιπούρας μεταξύ των Ελλήνων και των Τούρκων ψαράδων.Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet πλοίο του Λιμενικού που συνόδευε Έλληνες ψαράδες μπήκε στα τουρκικά χωρικά ύδατα στις βραχονησίδες Ίμια στα ανοιχτά του δήμου Γκιουμουσλούκ του Μπόντρουμ.




Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα το πλοίο του λιμενικού έφτασε μέχρι το νησί Τσαβούς στα δύο μίλια από το Γκιουμουσλούκ, και πέρασε μπροστά από ένα τουρκικό αλιευτικό εμποδίζοντας αυτό να κινηθεί προς την παράκτια τουρκική πόλη Τουργκούτρέις.Παράλληλα όπως ισχυρίζεται η εφημερίδα, σκάφος του ΛΣ που συνόδευε οκτώ ελληνικά αλιευτικά στην περιοχή των Ιμίων έφτασε μέχρι το νησάκι Τσαβούς στα δύο μίλια από το Γκιουμουσλούκ.

Το σκάφος του ΛΣ «έκοψε» το δρόμο τουρκικού αλιευτικού που ερχόταν από τα ανοιχτά του Ντίντιμ προς το Τουργκούτρέις. Το πλήρωμα του σκάφους του ΛΣ σύμφωνα πάντα με την Hurriyet απηύθυνε προειδοποιήσεις προς το τουρκικό αλιευτικό.

Το άρθρο της τουρκικής εφημερίδας τελειώνει με την "ωραιοποίηση" των Τούρκων ψαράδων και την "ενοχοποίηση" των Ελλήνων, αφού σύμφωνα με την Hurriyet το τουρκικό αλιευτικό σκάφος γύρισε πίσω προς την κατεύθυνση του Ντίντιμ και οι Έλληνες ψαράδες ήρθαν προς το νησάκι Τσαβούς παραβιάζοντας τα τουρκικά χωρικά ύδατα.


Πηγή : Ροδιακή -ΟNALERT.GR/

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/01/blog-post_176.html#.TyORWcWfeM8

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top