Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Άρθρο του Αϊντίν Ακούρτ στη Βολκάν
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
ΣΤΙΣμέρες μας σημειώνονται σημαντικές εξελίξεις στο κυπριακό ενώ παράλληλα είμαστε μάρτυρες και ενός προπαγανδιστικού βομβαρδισμού. Ο πρόεδρος Χριστόφιας κατηγορεί την τουρκική πλευρά ως «αδιάλλακτη» και συνεχώς προπαγανδίζει ότι «η τουρκική πλευρά δεν επιθυμεί τη λύση».Το περίεργο της όλης υπόθεσης είναι ότι υπάρχουν και κάποιοι δικοί μας που επαναλαμβάνουν τα όσα λέει ο Χριστόφιας:
«Ο Ερογλου δεν θέλει τη λύση. Με τον Ερογλου Πρόεδρο δεν πρόκειται να υπάρξει λύση». Τις δηλώσεις αυτές τις εκμεταλλεύεται η ε/κ πλευρά η οποία απευθύνεται στη διεθνή κοινότητα και λέει: «Βλέπετε, το ότι ο Έρογλου δεν επιθυμεί τη λύση, το δηλώνουν και οι Τ/κ». Θα ήταν σκόπιμο να υπενθυμίσουμε δήλωση του εκπροσώπου του τέως «προέδρου» Ταλάτ, του Χασάν Ερτσακιτζά. Ο Ερτσακιτζά είπε: «Το σύνολο των ε/κ κομμάτων συνεργάζεται κατά των Τ/κ. Στην συνεργασία αυτή περιλαμβάνεται και το ΑΚΕΛ .Κάθε κόμμα έχει και διαφορετική αποστολή στην ένωση αυτή με το ΑΚΕΛ να οργανώνει τους πεμπτοφαλαγγίτες στην “ΤΔΒΚ’’».

Εδώ και καιρό η «κυβέρνηση» της «ΤΔΒΚ», οι οργανισμοί που της διασφαλίζουν την ασφάλεια, οι εθνικές της αξίες δέχονται μια συστηματική επίθεση. Χρησιμοποιείται κάθε μέσον και τρόπος για να καταρρεύσει το ηθικό, εμπιστοσύνη και αντίσταση του λαού. Εκμεταλλευόμενοι τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα στο χάος και σε αναταραχή, να τορπιλίσουν την ενότητα και ομόνοια του λαού ακόμη και να οδηγήσουν σε εμφύλιο Ποιοι τα κάνουν όλα αυτά;
Οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, η «ε/κ διοίκηση» και οι συνεργάτες της που ζουν μεταξύ μας. Αυτό υπονοούσε και ο Ερτσακιτζά.
Οι δραστηριότητες των πεμπτοφαλαγγιτών εμφανίζονται ενώπιόν μας και στο κυπριακό. Παραδείγματα βλέπουμε καθημερινά. Κάποιοι δικοί μας κύκλοι που εξυπηρετούν την «ε/κ διοίκηση» και υποστηρίζουν την ε/κ προπαγάνδα, επαναλαμβάνουν τα όσα δηλώνουν οι Ε/κ προσπαθώντας να πλήξουν την επί του κυπριακού πολιτική μας.
Η ε/κ πλευρά σκόπιμα προσπαθεί να παρουσιάσει την τουρκική πλευρά ως αδιάλλακτη και απρόθυμη για τη λύση. Κατ’ αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να παραπλανήσει τη διεθνή κοινότητα. Κάποιοι κύκλοι από το εσωτερικό μας, υπακούοντας σε οδηγίες, επαναλαμβάνουν τα ίδια. Στόχος είναι αφενός μεν η παραπλάνηση της διεθνούς κοινής γνώμης και αφετέρου η αποδυνάμωση της τουρκικής πλευράς στο τραπέζι των συνομιλιών.
Αυτή είναι η δραστηριότητα των πεμπτοφαλαγγιτών. Ο μόνος τρόπος για να τους αναχαιτίσεις είναι να αποκαλύψεις τα στοιχεία τους.
http://www.philenews.com/

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/01/blog-post_730.html#.TyOXNMWfeM8

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top