Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Το Ιράν, ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει κατασκευάσει βλήματα πυροβολικού με καθοδήγηση Laser που μπορούν να εντοπίζουν και να πλήττουν κινούμενους στόχους με υψηλό βαθμό ακρίβειας, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση. Το Ιράν αποκαλύπτει περιοδικά στρατιωτικές εξελίξεις, αλλά αυτή η τελευταία πληροφορία έρχεται καθώς η ένταση μεταξύ του Ιράν και της Δύσης κλιμακώνεται για το αμφισβητούμενο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Ο υπουργός 'Αμυνας Αχμαντ Βαχίντι χαιρέτησε αυτό που περιέγραψε ως "έξυπνα πυρομαχικά", ως ένα νέο κεφάλαιο στα όπλα και τον στρατιωτικό εξοπλισμό της χώρας. "Εκτός από την Αμερική και τη Ρωσία, υπάρχουν μόνο τρεις άλλες χώρες που έχουν αυτή την τεχνολογία" φέρεται να δήλωσε ο Βαχίντι, κατά την τελετή παρουσίασης του όπλου αυτού.Η κρατική τηλεόραση έδειξε επίσης πλάνα ρίψης του βλήματος, που ονομάζεται Basir, από πυροβόλο μεγάλου διαμετρήματος.
http://www.express.gr

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top