Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Πλήρης είναι ο αιφνιδιασμός του βενιζελικού στρατοπέδου από την απόφαση παραίτησης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή και την απόφασή του να διεκδικήση την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ συσπειρώνοντας τις αντιμνημονιακές δυνάμεις και τους βουλευτές που έχουν φύγει από το ΠΑΣΟΚ διαφωνώντας με την ολοκληρωτική παράδοση του κόμματος στις δυνάμεις του Μνημονίου, ακόμα και μετά την εγκατάλειψη του σκάφους από τον Γ.Παπανδρέου.


Ο Ε.Βενιζέλος, υπολόγιζε ότι θα παραιτηθεί πρώτος, όποτε αυτός το επιλέξει, θέλοντας να πετύχει "με έναν σμπάρο δυό τρυγόνια" δηλαδή και να είναι στην κυβέρνηση και να παίζει το εσωκομματικό του παιχνίδι και τώρα η κίνηση του Χ.Παπουτσή και πάνω απ'όλα ο αντιμνημονιακός χαρακτήρας που της δίνει του έχουν χαλάσει τα σχέδια.


Τις πρώτες ώρες μετά την παραίτηση του κ. Παπουτσή, επικρατέστερος να τον διαδεχθεί ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη εμφανιζόταν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου και τέως αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Λευτέρης Οικονόμου. Λίγο πριν αρχίσει η κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο εξίσου πιθανό θεωρούνταν το ενδεχόμενο να αναβαθμιστεί στη θέση του υπουργού ο σημερινός υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλης Όθωνας.

Όποιος από τους δύο και να τον διαδεχθεί, σίγουρα δεν θα υπάρξει πρόβλημα, αφού γνωρίζουν άριστα τα του υπουργείου στις λίγες (ή πολλές...) εβδομάδες που θα κρατήσει ακόμα η κυβέρνηση Παπαδήμου...

Αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του υπουργού Εσωτερικών κ. Τάσου Γιαννίτση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top