Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΑΕΡΟΣΚΆΦΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΌ, ΤΎΠΟΥ ΦΆΝΤΟΜ, ΈΧΑΣΕ ΤΙΣ ΔΎΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΈΣ ΔΕΞΑΜΕΝΈΣ ΚΑΥΣΊΜΩΝ ΠΟΥ ΈΦΕΡΕ ΚΑΙ ΉΤΑΝ ΆΔΕΙΕΣ, ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΉΣ ΆΣΚΗΣΗΣ ΧΑΜΗΛΏΝ ΠΤΉΣΕΩΝ, ΣΤΗ ΘΑΛΆΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΜΕΤΑΞΎ ΠΑΞΏΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΆΔΑΣ, ΝΩΡΊΣ ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ.



Στη συνέχεια το αεροσκάφος RF-4E ΙΙ προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Ακτίου, στην Πρέβεζα ενώ οι δύο χειριστές που είναι καλά στην υγεία τους, μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο της Πρέβεζας απ' όπου αναμένεται να μεταφερθούν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Οπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, οι δύο άδειες δεξαμενές αποκολλήθηκαν από το αεροσκάφος όταν εκδηλώθηκε απότομη και βίαιη ταλάντωση στον κάθετο άξονα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.Αρμόδια επιτροπή διερευνά τα αίτια του συμβάντος.
http://www.ethnos.gr/

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/02/blog-post_2722.html#.T03BdYefftc

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top