Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ομάδα περίπου 15 ατόμων φορώντας κράνη μοτοσικλετιστών, μαύρα μπουφάν και κραδαίνοντας σιδηρολοστούς και καδρόνια, εισέβαλαν στους χώρους των Τμημάτων Μαθηματικού και Φυσικού του ΕΚΠΑ, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου και αφού συνεπλάκησαν με φοιτητές χτύπησαν τρεις εξ’ αυτών, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Ιατρείο της Σχολής Θετικών Επιστημών.


Δεδομένου όμως ότι τα τραύματα στο κεφάλι ενός εξ’ αυτών ήταν σοβαρά, κλήθηκε το ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομιστεί ο τραυματίας φοιτητής στο νοσοκομείο. Όπως προσθέτουν οι πηγές του Ιδρύματος, στη συνέχεια, η ομάδα των ταραξιών τρομοκράτησε φοιτητές σε αμφιθέατρα και κεντρικούς διαδρόμους χτυπώντας με τους σιδηρολοστούς και τα καδρόνια πινακίδες ανακοινώσεων, τραπέζια κ.λπ.

Επίσης, φωνάζοντας συνθήματα και δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα με τη χρήση πυροσβεστήρων, τους οποίους απέσπασαν από τα αμφιθέατρα του Τμήματος Μαθηματικών. Ακολούθως, μπήκαν στο διπλανό κτίριο της Φιλοσοφικής Σχολής προκαλώντας και πάλι προπηλακισμούς και φθορές.

Για «απρόκλητη επίθεση από εξωπανεπιστημιακά στοιχεία» κάνει λόγο το Πανεπιστήμιο Αθηνών, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με τα επεισόδια που προκλήθηκαν νωρίτερα στην Πανεπιστημιούπολη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

1 Σχόλια:

antonopoulos giorgos είπε... Απαντήστε σε αυτό

επρεπε να τους εκτελεσουν με πολυβολα 60αρια......το ιδιο ειχαν κανει και σε εκλογες σε περιοχη κοντα στο κεντρο και παλι δεν εγινε τιποτα!......τι θελουμεΔημοκρατια?....ποιος τους στελνει και τινος εντολες εκτελουν?.......είναι μια καθαρη προβοκατσια....από μερους του Σαμαρα!......πεφτει η Κωλοκυβερνηση του και πρεπει κατι να γινει!.........αλλιως χανονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ!,,,,,,,δοσιλογοι.....πολιτικες διαφθορας........εκβιασμοι......χρηματισμοι.....ολες αφτες οι "ομαδες"......είναι κατεφθινομενες από κεντρα αστάθειας του πολιτεύματος εξυπηρετουν .......

back to top