Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

«Πρωτιά» στο Νικολά Σαρκοζί έναντι του Φρανσουά Ολάντ στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 22 Απριλίου, προβλέπουν πλέον όλες οι δημοσκοπήσεις, σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή στα έως σήμερα δεδομένα για τη δυναμική των δύο κύριων υποψηφίων για το προεδρικό αξίωμα.

Δημοσκόπηση του Ινστιτούτου CSA δίνει ευρύ προβάδισμα στο Σαρκοζί όσον αφορά τον πρώτο γύρο καθώς φέρεται να προηγείται με 30% έναντι 26% του Ολάντ. Στο δεύτερο γύρο – σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση – ο Ολάντ προηγείται με 53% έναντι 47% του Σαρκοζί, στοιχεία που πιστοποιούν ότι η μεταξύ τους διαφορά μειώνεται διαρκώς υπέρ του Σαρκοζί δεδομένου ότι τον περασμένο Φεβρουάριο οι δημοσκοπήσεις ήθελαν τον Ολάντ να προηγείται με 60% έναντι 40% του Σαρκοζί.

«Ακόμα και αν πούμε ότι οι υποψήφιοι είναι στήθος με στήθος, η δυναμική έχει αντιστραφεί υπέρ του Νικολά Σαρκοζί» αναφέρει ο Εντουάρ Λεσέρφ, γενικός διευθυντής της TNS Sofres, τη στιγμή που το εβδομαδιαίο περιοδικό Nouvel Observateur σημειώνει: «Βοήθεια, ο Σαρκοζί επιστρέφει».

Πηγή: Α.Π.Ε.
http://www.citypress.gr/

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/03/blog-post_656.html#.T3UpMmGfftc

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top