Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Αθήνα: Πράξη νομοθετικού περιεχομένου, σε συνεργασία με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για τη νομοθέτηση της κατασκευής τριών κέντρων κράτησης παράνομων μεταναστών σε κάθε μία από τις δέκα Περιφέρειες της ηπειρωτικής χώρας θα προωθήσει στο Υπουργικό Συμβούλιο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πριν από τις εκλογές.



Όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο κ. Χρυσοχοΐδης στη συνάντηση με τους περιφερειάρχες, στους οποίους παρουσίασε το σχέδιο της κυβέρνησης, οι Περιφέρειες έχουν προθεσμία μίας εβδομάδας, για να απαντήσουν αν συμφωνούν με τη δημιουργία των κέντρων, καθώς και να προτείνουν χώρους.

Στη συνέχεια, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε συνεργασία με το υπουργείο Άμυνας θα προχωρήσουν στην εξεύρεση των κατάλληλων χώρων.

Σε ερώτηση για τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών, ο κ. Χρυσοχοΐδης απάντησε ότι «οι νόμοι ψηφίζονται και ισχύουν για όλους τους πολίτες».

Επίσης, ανέφερε ότι τα εξασφαλισμένα κοινοτικά κονδύλια για τα κέντρα κράτησης ανέρχονται σε 250 εκατ. ευρώ για την τριετία 2011 - 2013.


Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, news.in.gr

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top