Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Λιάνα Μυστακίδου

Όλα τα διεθνή βραβεία σαρώνει ο Τούρκος πρωθυπουργός για την προσφορά του στην ειρήνη! Το περίεργο, όμως, είναι ότι αυτοί που τον τιμούν προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν τον «πόλεμο» που διεξάγεται κατά των Κούρδων στην Τουρκία. Πώς λοιπόν βραβεύουν έναν πολιτικό που δεν μπορεί να επιβάλει την ειρηνική συμβίωση μέσα στην ίδια του τη χώρα;Πρόσφατα το Διεθνές Ινστιτούτο Μέσης Ανατολής και Βαλκανίων (IFIMES) που εδρεύει στην Λουμπλιάνα της Σλοβενίας αποφάσισε να
απονείμει το βραβείο «Προσωπικότητα της Δεκαετίας» στον κ. Ερντογάν, λόγω της «θετικής πολιτικής που ασκεί στη Μέση Ανατολή και τα Βαλκάνια». Τα υπόλοιπα βραβεία για τις προσωπικότητες του 2012 απονέμονται στους Ernest Petric (πρόεδρος του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Σλοβακίας), Zoran jivkovic (πρώην πρωθυπουργό της Σερβίας), Ilir Meta (πρώην πρωθυπουργό της Αλβανίας), Yelko Kacin (ευρωβουλευτή) και Amir Ahmic (εκπρόσωπο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στο Δικαστήριο της Χάγης).

Η απονομή των βραβείων μας θυμίζει λίγο διαγωνισμό τραγουδιών της Eurovision…

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/03/blog-post_28.html#.T3KdG2Gfftc

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top