Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

«Έχουμε χρέος να δώσουμε τη μάχη για τη σωτηρία της πατρίδας, τη διαφύλαξη της εθνικής μας κυριαρχίας και τη στήριξη της κοινωνικής συνοχής με καθαρότητα, ενότητα και ομοψυχία», δήλωσε από την Καρδίτσα ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών, Γιάννης Δημαράς, αναφερόμενος στην εκλογική συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά και στις δηλώσεις Α.Τσίπρα περί "αποδοχής ψήφου ανοχής μιας αντιμνημοναικής κυβέρνησης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες".


Στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νομό Καρδίτσας ο κ. Δημαράς επισκέφθηκε σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας και το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Καρδίτσας.

Σε δηλώσεις του, σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, χαρακτήρισε τον χώρο της υγείας πολύπαθο και υπογράμμισε ότι δεν είναι σημερινό φαινόμενο, αλλά μια χρόνια κατάσταση που ταλαιπωρεί τον πολίτη.

Η μνημονιακή πολιτική, είπε χαρακτηριστικά, δεν έχει κοστίσει τραγικά στην απώλεια τεράστιου ύψους κονδυλίων, αλλά πρωτίστως στην παροχή μιας αξιοπρεπούς δημόσιας υγείας που συνιστά ύψιστο αγαθό και δικαίωμα για κάθε πολίτη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top