Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

SigmaLive/ΚΥΠΕ
Πρακτικό συμφωνίας για συνεργασία με την FRONTEX υπέγραψε η Τουρκία, σύμφωνα με ανακοίνωση που καταχωρήθηκε χθες βράδυ στην ιστοσελίδα του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών.



Οπως αναφέρεται, χθες, 28 Μαΐου υπογράφηκε πρακτικό συμφωνίας μεταξύ της Τουρκίας και της FRONTEX που ρυθμίζει τις βασικές γραμμές της συνεργασίας που θα αναπτυχθεί για την παρεμπόδιση της άτακτης μετανάστευσης.

Με την υπογραφή του πρακτικού προβλέπεται η ανταλλαγή εμπειρίας και πληροφοριών με τη FRONTEX και η πραγματοποίηση κοινών αξιολογήσεων αναφορικά με τα μικτά ρεύματα μετανάστευσης. Πέραν αυτού θα μπορέσουν να αναπτυχθούν και σχέδια από κοινού με την FRONTEX τα οποία υποστηρίζει από οικονομικής πλευράς η ΕΕ.

Η Τουρκία, πρόσθεσε, εκπληρώνει τα όσα αναλογούν στην ίδια για την παρεμπόδιση της άτακτης μετανάστευσης που έχει μετατραπεί σε ένα σημαντικό θέμα της εποχής μας. Η εγκαθίδρυση της θεσμικής συνεργασίας με την FRONTEX με το εν λόγω πρακτικό συμφωνίας δείχνει ξεκάθαρα την αποφασιστικότητά μας στον αγώνα κατά της άτακτης μετανάστευσης και τη σημασία που αποδίδουμε στην συνεργασία αυτή, καταλήγει η ανακοίνωση.

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top