Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΕΙΝΑΙ ώρα η Τουρκία να αποσύρει τα στρατεύματά της από την Κύπρο, να τερματίσει τον παράνομο εποικισμό και να αφήσει τους πραγματικούς κατοίκους του νησιού να καθορίσουν το δικό τους μέλλον, τονίζει η Ιλεάνα Ρος-Λέτχινεν. Σε άρθρο της που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Washington Τimes» η πρόεδρος της επιτροπής Εξωτερικών της αμερικανικής Βουλής τονίζει πως η Τουρκία με την κατοχή της Κύπρου το μόνο που «εγγυάται» είναι μια υφέρπουσα προσάρτηση.

Στο εν λόγω άρθρο, που αποτελεί καταπέλτη ενάντια στην τουρκική πολιτική εις βάρος της Κύπρου, η Ρεπουμπλικανή βουλευτής της Φλόριντα καταγράφει τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Άγκυρα. Σ’ ό,τι αφορά στο Κυπριακό τονίζει πως η Τουρκία συνεχίζει να παρεμβαίνει στα εσωτερικά θέματα της Κύπρου και ειδικότερα στις συνομιλίες για επανένωση του νησιού. Υπογραμμίζει πως αντί να επιτρέψει στην τ/κ κοινότητα να εμπλακεί ελεύθερα στις συνομιλίες «η τουρκική κυβέρνηση έχει επιβάλει τα δικά της κριτήρια, τα οποία έχουν καταστήσει μια συμφωνία κάθε άλλο παρά δυνατή».

Περαιτέρω κάνει ειδική αναφορά και στις τουρκικές απειλές εις βάρος της Κύπρου σε σχέση με την έναρξη ερευνών εντός της κυπριακής ΑΟΖ με πρόσχημα την προστασία των δικαιωμάτων των Τ/κ. Πρόσθετα κατηγορεί την Τουρκία για συνεχή προώθηση της παράνομης μετανάστευσης Τούρκων στο βόρειο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου «με στόχο την αλλοίωση του δημογραφικού χαρακτήρα της νήσου».
http://www.philenews.com/digital/

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top