Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Eίναι φανερό πια ότι το Παγκόσμιο Μόρφωμα που έρχεται ζητάει την υποταγή μας άνευ όρων και με την συνειδητή μας συγκατάθεση. Δεν τους ενδιαφέρει απλά η παράδοση τους νοιάζει περισσότερο ακόμα η αυτολοβοτομή. Στο εξής όποιος προστατεύει τον εαυτο του, δεν γίνεται "ρόμπα" στον κόσμο, δεν αποκαλύπτει τα εσώψυχά του σε κοινή θέα, και προσπαθεί να έχει κανόνες ηθικής θα αντιμετωπίζεται ως ύποπτος τέλεσης αδικημάτων.



Ανησυχίες σε όσους δεν έχουν Facebook προκαλεί η γερμανική ιστοσελίδα Tagesspiegel.de, η οποία αναφέρει ότι σύμφωνα με έρευνες όσοι δεν χρησιμοποιούν την διάσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αυτή τη στιγμή είναι περισσότερο ύποπτοι να εξελιχθούν σε δολοφόνοι καθώς όχι μόνο παρουσιάζουν μεγαλύτερο ρίσκο να επιδείξουν βίαιη συμπεριφορά αλλά και οι εργοδότες τους θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού οι άνθρωποι αυτοί δεν μοιράζονται εύκολα πληροφορίες για την ιδιωτική τους ζωή.

Όπως μάλιστα λένε, ούτε ο Νορβηγός Άντερς Μπρέιβικ είχε Facebook, αλλά χρησιμοποιούσε μόνο το MySpace, ενώ και ο δράστης του Κολοράντο, Τζον Χολμς δεν είχε ούτε Facebook, ούτε MySpace.

Για αυτό όποιος αυτοαποβλακώνεται και δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό του, θα παίρνει πιστοποιητικό "κοινωνικών φρονημάτων".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top