Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Παραμένει η ένταση στους κόλπους του κυβερνητικού συνασπισμού της ΠΓΔΜ χωρίς καμία ένδειξη, τουλάχιστον προς το παρόν, αποκλιμάκωσής της.Όπως αναφέρει ο σημερινός Τύπος των Σκοπίων, το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής συναντήθηκαν, εκτάκτως, στα Σκόπια ο πρωθυπουργός της χώρας και αρχηγός του VMRO-DPMNE Νίκολα Γκρούεφσκι και ο ηγέτης του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος DUI Αλί Αχμέτι.

Από τη συνάντηση, την οποία επιβεβαίωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ, δεν προέκυψε κανένα αποτέλεσμα.




Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλί Αχμέτι ζήτησε από το Νίκολα Γκρούεφσκι να συμπεριληφθούν και οι Αλβανοί αγωνιστές του UCK στο νομοσχέδιο, το οποίο προβλέπει μία σειρά προνομίων για τους βετεράνους αγωνιστές των κυβερνητικών δυνάμεων από την περίοδο των διεθνοτικών συγκρούσεων στην ΠΓΔΜ, το 2001, όμως ο Γκρούεφσκι απέρριψε την πρόταση του Αχμέτι.

Ο Αλί Αχμέτι ανέφερε στο Νίκολα Γκρούεφσκι ότι η ενέργεια του προερχόμενου από το DUI υπουργού Άμυνας της ΠΓΔΜ Φάτμιρ Μπεσίμι να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο πεσόντων αγωνιστών του UCK δεν αποσκοπούσε στο να προσβάλει τα συναισθήματα των Σλαβομακεδόνων.

Αντίθετα, ο κ. Γκρούεφσκι ισχυρίστηκε ότι η ενέργεια αυτή του υπουργού Άμυνας προκάλεσε και προσέβαλε τους Σλαβαμακεδόνες.

Οι αρχηγοί των δύο μεγαλύτερων κομμάτων που απαρτίζουν τον κυβερνητικό συνασπισμό της ΠΓΔΜ συμφώνησαν να διατηρήσουν επικοινωνία.

Κι ενώ η κρίση στους κόλπους του κυβερνητικού συνασπισμού της ΠΓΔΜ συνεχίζεται αμείωτη, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, θα πραγματοποιήσει τις προσεχείς ημέρες δεκαήμερη περιοδεία σε πόλεις του Καναδά και των ΗΠΑ, για να παρουσιάσει σε επιχειρηματικούς κύκλους των δύο αυτών χωρών, τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η ΠΓΔΜ.

Από την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ αναφέρθηκε ότι η προσέλκυση ξένων επενδυτών αποτελεί μία από τις προτεραιότητες της κυβέρνησης και για το λόγο αυτό ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την περιοδεία αυτή.

Πηγή: ΑΠΕ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top