Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Τάκης Χατζηγεωργίου κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο πλαίσιο συζήτησης για την κατάσταση στη Συρία έθεσε και το θέμα της Τουρκίας. Είπε τα εξής: «Στη Συρία έχουμε ένοπλη εξέγερση αντιπολιτευόμενων ομάδων κατά της κυβέρνησης και δίκαια καταγγέλλεται ότι η απάντηση του κράτους ισοδυναμεί με έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Έχουμε ήδη χιλιάδες νεκρούς, ανάμεσά τους άμαχοι, αθώα παιδιά και γυναίκες.



Ενώ όμως καταγγέλλουμε δίκαια τη στάση της κυβέρνησης της Συρίας, συνεχίζουμε να χειροκροτούμε την κυβέρνηση της Άγκυρας που κάνει ακριβώς το ίδιο εις βάρος μερίδας (μεγάλης μερίδας) των πολιτών που αναζητούν την ισότητά τους ως πολίτες της χώρας. Πρόσφατα μάλιστα ο Τούρκος πρωθυπουργός περηφανευόταν γιατί ο τουρκικός στρατός “αδρανοποίησε” κατά την έκφρασή του πέραν των 700 Κούρδων ανταρτών. Που σημαίνει σε απλά ελληνικά οτι σκότωσαν σε λιγότερο από ένα-δυο μήνες 700 ξεσηκωμένους».

Η συζήτηση έγινε στις 19.09.2012 με κύριο ομιλητή τον Τούρκο πρέσβη στις Βρυξέλλες. Παρών ήταν επίσης και εκπρόσωπος από την Κομισιόν. Ο πρέσβης της Τουρκίας, απαντώντας είπε ότι έμεινε έκπληκτος από τη σύγκριση και ότι στην Τουρκία υπάρχει δημοκρατία.

http://www.philenews.com/

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top