Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Την ανησυχία του με αφορμή πληροφορίες περί παρουσίας περισσότερων από 1.000 στρατιωτών, «με αποστολή την ανάληψη άτυπων αστυνομικών καθηκόντων» στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε ο βουλευτής και τομεάρχης Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Θ.Δρίτσας.
Σε δήλωσή του, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει αδιανόητη και επικίνδυνη «ακόμα και μόνο η σκέψη να ανατίθενται σε στρατιωτικούς καθήκοντα άτυπης αστυνόμευσης».


Σημειώνει επίσης, ότι παρά το προφορικό - τηλεφωνικό διάβημά του την Τετάρτη, δεν έχει υπάρξει καμία διάψευση των πληροφοριών.Κλείνοντας, ο κ. Δρίτσας καλεί την κυβέρνηση να ακυρώσει «κάθε παρανοϊκή σκέψη, έστω έμμεσης εμπλοκής, των ενόπλων δυνάμεων σε αστυνομικού χαρακτήρα αποστολές».«Ο λαός», καταλήγει, «έχει δικαίωμα να τιμήσει την επέτειο, προβάλλοντας τις σύγχρονες διεκδικήσεις του».
NAFTEMPORIKI.GR

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top