Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012


Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος, σε μήνυμα που απέστειλε σε πολιτιστική εκδήλωση την οποία διοργάνωσε στη Βιέννη η κυπριακή πρεσβεία στην Αυστρία απηύθυνε δραματική έκκληση για τον τερματισμό της καταστροφής της κυπριακής πολιτιστικής κληρονομιάς από την τουρκική κατοχική δύναμη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου και το Σύνδεσμο Φιλίας Κύπρου-Αυστρίας, με την ευκαιρία της κυπριακής Προεδρίας στην Ευρωπαική Ενωση.



Στο μήνυμά του ο Αρχιεπίσκοπος τόνιζε επίσης την ανάγκη για αποχώρηση από την Κύπρο όλων των τουρκικών στρατευμάτων εισβολής και των εποίκων, επανένωση της νήσου, επιστροφή όλων των προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες, διακρίβωση της ζωής των αγνοουμένων και αποκατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλη την έκταση της Κύπρου, για όλους τους νόμιμους και γηγενείς κατοίκους της.

Στην εκδήλωση, στην οποία απηύθυναν χαιρετισμούς ο πρέσβης της Κύπρου στην Αυστρία, Κώστας Παπαδήμας και ο πρόεδρος της Εταιρείας Φιλίας Κύπρου-Αυστρίας, Πέτερ Λίνερτ, παραβρέθηκαν δεκάδες εκπρόσωποι της δημόσιας ζωής και πολλοί επικεφαλής ξένων διπλωματικών αντιπροσωπειών.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από την παρουσίαση παραδοσιακών χορών, μουσικής και τραγουδιών από το μουσικό συγκρότημα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, το χορευτικό συγκρότημα του δήμου Αραδίππου, αλλά και από έκθεση φωτογραφιών για την ιστορία, τον πολιτισμό, την τέχνη και τη φύση της Κύπρου, καθώς και δείπνο με παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα, το οποίο παρέθεσε ο Κύπριος πρέσβης.

(πηγή:ana-mpa)
http://eu.greekreporter.gr/?p=11605

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top