Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙ
Νέο σχέδιο επίλυσης του Κυπριακού, που προνοεί χαλαρή ομοσπονδία, επεξεργάζονται τα ΗΕ, γράφει ο τ/κ Τύπος. Το σχέδιο θα υποβληθεί, σύμφωνα με την εφημερίδα "Άφρικα", στις δύο πλευρές, μετά τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών του 2013. Το νέο σχέδιο λύσης στο Κυπριακό προνοεί, σύμφωνα πάντα με την "Αφρίκα", μια χαλαρή ομοσπονδία, οι κυρίαρχες βρετανικές βάσεις να μετατραπούν σε βάσεις του ΝΑΤΟ, η Τουρκία, η Ελλάδα και η Βρετανία δεν θα αποτελούν πλέον εγγυήτριες δυνάμεις του νέου κράτους που θα προκύψει και μοναδική εγγυήτρια δύναμη θα είναι το ΝΑΤΟ.

Το Περιουσιακό, δε, θα επιλυθεί σε μεγάλο ποσοστό με τη μέθοδο της αποζημίωσης.
Επισημαίνεται, επίσης, από την εφημερίδα ότι το εν λόγω σχέδιο, το οποίο δεν έγινε δεχτό επί διακυβέρνησης Χριστόφια, "δυνατό να γίνει αποδεχτό σε περίπτωση νίκης του Προέδρου του ΔΗΣΥ Νίκου Αναστασιάδη". Στο νέο σχέδιο υπάρχει επίσης πρόνοια για τη μεταφορά του φυσικού αερίου και του πετρελαίου της Κύπρου στην Ευρώπη, μέσω Τουρκίας, κάτι που όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, επιβεβαιώνεται και από συμμετοχή του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Κύπρο John Koenig, σε μυστική διάσκεψη για το φυσικό αέριο, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα.

http://www.sigmalive.com

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top