Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ενοχλεί φαίνεται την Άγκυρα η παρουσία ναυτικών δυνάμεων ισχυρών χωρών σε Κυπριακά λιμάνια.Σε είδηση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του τουρκικού καναλιού NTV με τον τίτλο «Γαλλικά και ρωσικά πολεμικά πλοία στην Κύπρο» γράφει ότι το λιμάνι της Λεμεσού της Κυπριακής Δημοκρατίας ( «Ελληνοκυπριακό τομέα», γράφει), μετατράπηκε σε βάση ξένων πολεμικών πλοίων .
Μετά από τα 2 ρωσικά πολεμικά πλοία , έφθασαν στο λιμάνι της Λεμεσού και δυο γαλλικά πολεμικά. Υπάρχουν ισχυρισμοί, συνεχίζει η τουρκική ιστοσελίδα, πως η κινητικότητα στο λιμάνι της Λεμεσού έχει σχέση με τον εμφύλιο που συνεχίζεται στην Συρία.

Νωρίτερα πληροφορίες από ξένα ΜΜΕ είχαν αναφέρει την παρουσία στην Ανατολική Μεσόγειο με τελικό προορισμό την Κύπρο (Λεμεσό) της νεότευκτης τυπου stealth κορβέτας του Γαλλικού Στόλου «L’Adroit», κατηγορίας των 2.000 τόνων .

OnAlert

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top