Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013


Αντρίκια ενέργεια από τον ΥΠΕΣ που έδωσε εγγράφως στον Ιβάν αυτό που ήδη έχει στην καρδιά του. Την ώρα που χιλιάδες ελληνόφωνοι θα έπρεπε να έχουν …απελαθεί, ο Ιβάν παρέμενε “μη Έλλην” για το ανεκδιήγητο κράτος.

Αναμένεται να δούμε εάν ο Στυλιανίδης θα έχει τίποτα “περίεργες επιπτώσεις” γι’ αυτή του την ενέργεια. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο άνθρωπος που αποκάλυψε τα αίσχη Παπανδρέου στην Μόσχα…



Την ελληνική υπηκοότητα απέκτησε ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης ο οποίος έχει μπει για τα καλά στα επιχειρηματικά δρώμενα της χώρας πρώτα με την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια με την εκμίσθωση του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς, ενώ το όνομά του ακούγεται έντονα και για την εμπλοκή του στη ΣΕΚΑΠ.
Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών με Προεδρικό Διάταγμα από τις 31 Δεκεμβρίου του 2012 ο Ιβάν Σαββίδης του Ιγνατίου πολιτογραφήθηκε Έλληνας υπήκοος, ενώ αναμένεται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης να τον καλέσουν για να δώσει τον όρκο του Έλληνα πολίτη ενώ αμέσως μετά θα γίνει εγγραφή στα μητρώα Αρρένων και στο δημοτολόγιο του Δήμου όπου θα δηλώσει κατοικία καθώς και της των ανήλικων παιδιών του.

http://olympia.gr/2013/02/22/%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1-%CE%BF-%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CE%B1%CE%B2%CE%B2%CE%AF%CE%B4%CE%B7/

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top