Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Τερατολογίες ακούγονται από την Κυριακή το απόγευμα μετά την εκδήλωση της ελικοπτεροφόρου απόπειρας απόδρασης ενός βαρυποινίτη από τις φυλακές των Τρικάλων.


Επιφανείς συνήγοροι των κακοποιών ,ακόμη επιφανέστεροι εκπρόσωποι των σωφρονιστικών υπαλλήλων και άλλοι πολλοί διαμαρτύρονται για τις κουμπουριές που πέσανε ,από και εναντίον του ελικοπτέρου,για το ακαταδίωκτο όσων αποπειρώνται αποδράσεις, για το δικαίωμα των κρατουμένων στην ελευθερία και άλλα φαιδρά.


Ωστόσο όλοι αυτοί αποκρύπτουν το μείζον. Ότι ειδικά αυτή την περίοδο οι φυλακές ελέγχονται από τους βαρυποινίτες, ότι αυτοί κινούν τα νήματα του εγκλήματος εντός και εκτός των φυλακών, ότι διαθέτουν άπειρες δυνατότητες, ότι εκβιάζουν και εντέλει καθιστούν υποχείρια τους δεσμοφύλακες και ακόμη ότι με τη διασύνδεση που έχουν αποκτήσει με εκδοχές του κύκλου της θεωρούμενης επαναστατικής βίας διεκδικούν ακόμη και παρέμβαση στην πολιτική ζωή της χώρας.

Πριν απ' όλα λοιπόν , αν υποτυπωδώς σεβόμαστε το ελληνικό κράτος, είναι κρίσιμο να επανέλθει σ' αυτό ο έλεγχος των φυλακών και να αφαιρεθεί βεβαίως από τους βαρυποινίτες. Τα υπόλοιπα έπονται.


ΤΟ ΒΗΜΑ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top