Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Τουρκική πυραυλάκατος βρέθηκε εντός Εθνικών Χωρικών Υδάτων σε μία ακόμη προκλητική ενέργεια της γείτονος.
Σε νέα προκλητική ενέργεια προχώρησε σήμερα η Άγκυρα ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η μεγάλης κλίμακας ναυτική άσκηση DENİZKURDU-13.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, η πυραυλάκατος ATAK (P-337) τύπου Kılıç ΙΙ του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού προερχόμενη από τον λιμένα της Σμύρνης, εισήλθε την 26η Μαΐου (07:00) σε Εθνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ Ν. Μυκόνου και Ν. Νάξου. Στη συνέχεια, κινήθηκε με
Δυτική πορεία μεταξύ Ν. Σίφνου και Ν. Σερίφου, με Βόρεια, Βόρειο-Ανατολική πορεία μεταξύ Ν. Κέας και Ν. Κύθνου και εξήλθε στις 14:25 από τα Εθνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ Ν. Ευβοίας και Ν. Άνδρου (Στενό Καφηρέα). Πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας παρακολούθησαν το εν λόγω πολεμικό πλοίο καθ’ όλη την διάρκεια του πλου του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 28 Μαρτίου 2012, οι δύο νεώτερες τουρκικές πυραυλάκατοι ΑΤΑΚ (P-337) και ΒΟRA (P-338) συγκρούστηκαν μεταξύ τους στην θάλασσα του Μαρμαρά κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης σε προετοιμασία για την άσκηση μεγάλης κλίμακας DENİZKURDU-12. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός 8 μελών των πληρωμάτων τους και ζημιές, οι οποίες φαίνεται πως αποκαταστάθηκαν.

Strategy Reports

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top