Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ο 23χρονος σημαιοφόρος της Τουρκίας στους Μεσογειακούς Αγώνες Ολυμπιονίκης της Ελληνορωμαϊκής πάλης Ριζά Καγιάλπ (φώτο) έγραψε στο twitter του ένα υβριστικό ρατσιστικό σχόλιο κατά των Ελλήνων και των Αρμενίων, με την κυβέρνηση Ερντογάν να αποφεύγει να τον τιμωρήσει γι’ αυτό!.
«Αυτοί οι Έλληνες και οι Αρμένιοι είναι σκυλιά» έγραψε ο Καγιάλπ, με αφορμή τις πολυήμερες συγκρούσεις στην πλατεία Ταξίμ. «Γ… τις διαδηλώσεις σας. Γαμ… προδότες. Ντροπή σας, που αφήσατε την πλατεία στους Αρμένιους και Έλληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά» προσθέτει ασυγκράτητος ο Τούρκος αθλητής κατά των διαδηλωτών και υπέρ της κυβέρνησης Ερντογάν.



Η Ελληνική αποστολή ζήτησε αμέσως την τιμωρία και την αποβολή του Τούρκου Ολυμπιονίκη από τους Μεσογειακούς Αγώνες. Αν και η Ολυμπιακή Επιτροπή της Τουρκίας ορθά ζήτησε αμέσως να τιμωρηθεί ο Καγιάλπ, η Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Αγώνων και το Υπουργείο Αθλητισμού της Τουρκίας δεν συμφωνούν με την ποινή, επειδή ο αθλητής έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση…
Προφανώς, η κυβέρνηση Ερντογάν δεν πρόκειται να τιμωρήσει τον Ολυμπιονίκη, επειδή τάχθηκε κατά των διαδηλώσεων στην επίμαχη πλατεία Ταξίμ.

Πηγή: Τετ-α-Τετ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top