Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ενα από τα καλύτερα κοιτάσματα σε ποσότητα και ποιότητα είναι το Αφροδίτη στο οικόπεδο δώδεκα. Τα ποιοτικά δεδομένα φέρνει απόψε στο φως ο ΑΝΤΕΝΝΑ. Αποκλειστικές δηλώσεις του Υπουργού Ενέργειας της Ελλάδας, Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος απευθύνει μήνυμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με αφορμή τα νέα γεωστρατηγικά δεδομένα.



Του Χρίστου Χαραλάμπους
Διάχυτη είναι η αισιοδοξία μεταξύ των εμπειρογνωμόνων, παρά τους χαμηλούς τόνους που κρατά η Κυβέρνηση, εν αναμονή των προκαταρτικών αποτελεσμάτων της επιβεβαιωτικής γεώτρησης στο οικόπεδο 12.
Τα σημαντικά δεδομένα αποκάλυψε στον ΑΝΤΕΝΝΑ ο Διευθυντής της πλατφόρμας με την οποία διεξήχθη η επιβεβαιωτική γεώτρηση.
Το φυσικό αέριο είναι άριστης ποιότητας με ποσότητα μεθανίου πέραν του 95%, ενώ η πίεση και η ροή με την οποία αναδύεται το φυσικό αέριο είναι εξαιρετική.
Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της ΚΡΕΤΥΚ Χαράλαμπος Ελληνας, ανέφερε πως θα υπάρξει μικρή καθυστέρηση.
Καθυστέρηση θα υπάρξει και στο πρόγραμμα της ΤΟΤΑΛ για τα οικόπεδα 10 και 11.
Και όλα αυτά ενώ σε πολιτικό επίπεδο συνεχίζονται οι διεργασίες με γειτονικές χώρες, με πιο πρόσφατη την τριμερή συνάντηση Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, στη Νέα Υόρκη, και τη συμφωνία για τις Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες.
Ο Υπουργός Ενέργειας της Ελλάδας, Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος συμμετείχε σε εργαστήρι για τους υδρογονάνθρακες, με αποκλειστικές δηλώσεις στον ΑΝΤΕΝΝΑ έστειλε μήνυμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Παράλληλα ανακοίνωσε ότι από τον Οκτώβριο στο χάρτη των ενεργοπαραγωγών χωρών θα εισέλθει και η Ελλάδα, αφού θα κατοχυρωθούν οι συμβάσεις για έναρξη γεωτρήσεων στα τεμάχια του Πατραϊκού Κόλπου και των Ιωαννίνων.

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top