Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΣΕ 300.000 ΦΤΩΧΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

Μερικές από τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, εάν και εφόσον αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, αποκάλυψε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που έδωσε στο ΣΚΑΙ από τις οποίες ξεχωρίζουν τόσο η θέση του κόμματος για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, όσο και η δεύσμευση για δωρεάν ρεύμα σε 300.000 φτωχές οικογένειες.



Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επιτρέψει τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και συμπλήρωσε: «Ζητάμε εκλογές, γιατί δεν αντέχει άλλο ο κόσμος».

Απέφυγε ωστόσο να προσδιορίσει σε πόσο χρονικό διάστημα θα μπορούσε να γίνει η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αν και εκτίμησε, εκ νέου, ότι το τρέχον πρόγραμμα, «δεν βγαίνει».

Ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε ότι «οι τράπεζες θα τεθούν υπό δημόσιο έλεγχο και σε 300.000 νοικοκυριά που είναι κάτω από το όριο της φτώχειας, θα παρέχουμε δωρεάν ρεύμα», ενώ «η ΔΕΗ θα τεθεί υπό δημόσιο έλεγχο».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στα «κόκκινα» δάνεια και υπογράμμισε πως «δεν θα γίνουμε τριτοκοσμική χώρα».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top