Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Η Άγκυρα αποφάσισε να στείλει στην Κύπρο το νεοαποκτηθέν ερευνητικό σκάφος της « Barbaros Hayrettin Paşa». Ο τούρκος Υπουργός Ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ δήλωσε πως « το σκάφος ήδη βρίσκεται στο λιμάνι της Μερσίνης και θα μπορεί να είναι εντός 3 εβδομάδων στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου»!.



Ο τούρκος υπουργός πάντως άφησε ένα ανοιχτό ενδεχόμενο «παζαρέματος» της κατάστασης καθώς τόνισε πως «αυτό θα συμβεί αν ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δώσει εντολή να κατευθυνθεί στην Κύπρο».

Ο Γιλντίζ δήλωσε πως « το Barbaros ηδη πραγματοποιεί έρευνες στην περιοχή Μερσίνης- Αλεξανδρέττας-Αττάλειας. Για τρεις εβδομάδες θα συνεχίσει τις έρευνες. Αργότερα θα κάνουμε διαβουλεύσεις με τον πρωθυπουργό μας αν θα περάσει στην ΑΟΖ Κύπρου. Αν ο πρωθυπουργός το εγκρίνει θα περάσει από τη βόρεια πλευρά της Κύπρου η τη νότια πλευρά. Διότι αυτό το θέμα έχει και τεχνική και πολιτική πλευρά».

Η Τουρκία δείχνει να ετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα με ενδεχόμενο έντασης στη Μεσόγειο. Ο τούρκος υπουργός τόνισε πως η Άγκυρα ενδέχεται να αγοράσει και άλλο ερευνητικό σκάφος.

OnAlert

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top