Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Στην Αθήνα φτάνει σήμερα ο Σεργκέι Λαβρόφ. Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας θα συμμετάσχει σε ελληνορωσικό φόρουμ που οργανώνει το Ιδρυμα Ιωάννης Καποδίστριας και το ίδρυμα Αγίου Ανδρέα για την επέτειο της σύναψης 185 χρόνων διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών.

Επίσης θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Βασικό θέμα στις συναντήσεις θα αποτελέσει το φυσικό αέριο, δηλαδή τα ζητήματα γύρω από τη ΔΕΠΑ και τον αγωγό South Stream. Ενδιαφέρον υπάρχει και για ΟΣΕ καθώς μαζί με τον Λαβρόφ στην Αθήνα έρχεται και ο Βλαντιμίρ Γιακούνιν, επικεφαλής του οργανισμού των ρωσικών σιδηρόδρομων.



Η επίσκεψη της ρωσικής αντιπροσωπείας θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Τετάρτης με δεξίωση πάνω στο ρωσικό καταδρομικό κατευθυνόμενων πυραύλων «Moskva» που βρίσκεται στην Ελλάδα.

http://www.protothema.gr/politics/article/323276/stin-athina-simera-o-lavrof/

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top