Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Συνοδευόμενος από έντεκα υπουργούς και μια λεγεώνα επιχειρηματιών φθάνει τη Δευτέρα στη Ρώμη για επίσημη επίσκεψη ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν.

Είναι τόσο «αποβατικός» ο χαρακτήρας της επίσκεψης Πούτιν στην Ιταλία που μόνο για τη μεταφορά της ρωσικής αντιπροσωπείας επιστρατεύτηκαν 11 αεροσκάφη! Παράλληλα 50 αυτοκίνητα θα μεταφέρουν τους ρώσους αξιωματούχους και επιχειρηματίες στις συναντήσεις τους στην Ιταλία.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Βλ. Πούτιν θα συναντηθεί με τον πάπα Φραγκίσκο αλλά και τον πρόεδρο Τζόρτζιο Ναπολιτάνο όπως και τους πρώην Πρωθυπουργούς Πρόντι και Μπερλουσκόνι. Την Τρίτη θα έχει συνάντηση με τον Ενρίκο Λέτα στην Τεργέστη.



Οπως ανέφερε η εφημερίδα Corriere della Sera αναμένεται να υπογραφούν επτά διμερείς συμφωνίες αλλά και να εκτιμηθούν τα αποτελέσματα είκοσι εμπορικών συμφωνιών. Να σημειωθεί ότι οι εμπορικές συναλλαγές των δύο χωρών τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν συνεχόμενη αύξηση.

Σε οικονομικό και εμπορικό φόρουμ που πρόκειται να οργανωθεί θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων εμπορικών επιχειρήσεων της Ιταλίας και της Ρωσίας αλλά και κορυφαία στελέχη ιταλικών τραπεζών, των ιταλικών Ταχυδρομείων, της εταιρείας υδρογονανθράκων Eni και της εταιρείας ηλεκτροδότησης Enel.

http://www.tanea.gr/news/world/article/5057358/rwsikh-apobash-me-epikefalhs-ton-poytin-sthn-italia/

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top