Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014


Mέλη της οργάνωσης Islamic State of Iraq and the Levant που συνδέεται με την al Qaeda, παρελαύνουν στη πόλη Tel Abyad της Συρίας.
Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων, Αντιστράτηγου Aviv Kochavi, ότι μέλη οργανώσεων που συνδέεονται με την al Qaeda διατηρούν τρεις βάσεις στην Τουρκία και μπορούν εύκολα να διεισδύσουν στην Ευρώπη από τη γείτονα.



Μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο του Institute for National Security Studies (INSS) στο Τελ Αβίβ, o Kochavi παρουσίασε χάρτη με τις βάσεις της al Qaeda στη Μέση Ανατολή, μεταξύ άλλων στις περιοχές Karaman, Osmaniye και Sanliurfa της Τουρκίας.

«Τα σημεία (στο χάρτη) στην Τουρκία δεν είναι γραφιστικό λάθος» δήλωσε με νόημα ο Αντιστράτηγος Kochavi, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για εξαγωγή της τρομοκρατίας στην Ευρώπη.

Aviv Kochavi
Το συνολικό μέγεθος των σημείων στο χάρτη είχαν περίπου το μισό μέγεθος των αντίστοιχων στην Χερσόνησο του Σινά, όπου σύμφωνα με εκτιμήσεις των ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών επιχειρούν περί τους 200 τζιχαντιστές.
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών απέφυγε να σχολιάσει μέχρι στιγμής τους ισχυρισμούς των ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών.

Strategy Reports

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top