Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Τρεις νέες κορβέτες κατευθυνόμενων πυραύλων θα τεθούν στην υπηρεσία του ρωσικού ναυτικού μέχρι το τέλος του 2015, δήλωσε ο γενικός διοικητής του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βίκτορ Τσιρκόφ. Όπως συγκεκριμένα ανέφερε, «το ναυτικό αναμένει την κορβέτα“Veliky Ustyug” φέτος και άλλα δύο πλοία της ίδιας κατηγορίας το 2015».



Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει παραγγείλει συνολικά εννέα κορβέτες Project 21631 (Buyan-M) για το ναυτικό, με τουλάχιστον έξι σκάφη, για να ενισχύσουν τον στόλο στην Κασπία. Οι δύο πρώτες κορβέτες Buyan-M, η «Grad Sviyazhsk» και η «Uglich», τέθηκαν στην υπηρεσία του στόλου της Κασπίας πριν από λίγο καιρό, είπε ο Τσιρκόφ.

Το ναυπηγείο Zelenodolsk, που έχει έδρα στη ρωσική Δημοκρατία του Ταταρστάν, ξεκίνησε την κατασκευή της έκτης στη σειρά κορβέτας, της «Vyshny Volochek», τον περασμένο Αύγουστο. Σημειώνεται ότι μια κορβέτα Buyan-M έχει εκτόπισμα 949 τόνων και μέγιστη ταχύτατα 25 κόμβων. Είναι εξοπλισμένη με πυραύλους επιφανείας-επιφανείας Kalibr (SS-N-27), πυροβόλα 100 και 30 χιλιοστών, και αντιαεροπορικά συστήματα Igla-1M.
Η Ρωσία Τώρα

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top