Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ρ. Δούρου: «Αφωνία» Βενιζέλου για τους ομογενείς της Ουκρανίας
Επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο με αφορμή τις καταγγελίες για επιθέσεις κατά Ελλήνων ομογενών από την νεοναζιστική οργάνωση «Δεξιός Τομέας», εξαπέλυσε η Χρυσή Αυτή.

Σε ανακοίνωσή της καταδικάζει την άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ και της ΕΕ στο εσωτερικό μίας ανεξάρτητης χώρας που, όπως σημειώνει, «οδηγεί με βεβαιότητα σε αιματοχυσία και εμφύλιο πόλεμο».

«Η άθλια ελλαδική ηγεσία με επικεφαλής τον Βενιζέλο δεν λέει λέξη για τον θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχει ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία στην Ουκρανία και εκδηλώνεται ήδη με βίαια επεισόδια εις βάρος συμπατριωτών μας», αναφέρει και προσθέτει πως με πρώτο στόχο τους την Ελλάδα και την Χρυσή Αυγή, «Αμερικανοί, Γερμανοί και σιωνιστές, που χτυπούν τον Εθνικισμό των λαών σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, τώρα συνεργάζονται άμεσα με το ναζιστικό κόμμα της Ουκρανίας, επειδή εξυπηρετεί τις γεωστρατηγικές τους επιδιώξεις».

 «Ο Λαϊκός Σύνδεσμος υποστηρίζει την διενέργεια ελεύθερων εκλογών, ώστε να αποφασίσουν οι πολίτες για το μέλλον της χώρας τους και όχι τα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας της Ουάσινγκτον και του Βερολίνου», καταλήγει η ΧΑ.

Πηγή 

Υποστηρίζει ότι οι εξελίξεις δεν προκάλεσαν την αντίδραση του ΥΠΕΞ

Ρ. Δούρου: «Αφωνία» Βενιζέλου για τους ομογενείς της Ουκρανίας

Σχετικά με τις καταγγελίες για επιθέσεις κατά Ελλήνων ομογενών από την νεοναζιστική οργάνωση “Δεξιός Τομέας”

Ρ. Δούρου: «Αφωνία» Βενιζέλου για τους ομογενείς της Ουκρανίας
Για «αφωνία» κατηγορεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, σχετικά με τις καταγγελίες για επιθέσεις κατά Ελλήνων ομογενών από την «άκρως επικίνδυνη» νεοναζιστική οργάνωση Δεξιός Τομέας», από την πρόεδρο της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Κοινοτήτων Ουκρανίας, Αλεξάντρα Προτσένκο.

Σε ανακοίνωση της η κυρία Δούρου αναφέρει ότι οι εν λόγω εξελίξεις δεν προκάλεσαν την αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας μας αφού, όπως αναφέρει, «είναι ενδεικτικό ότι κατά την τηλεφωνική επικοινωνία του με την Κάθριν Άστον, Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ, την Τετάρτη, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, κ. Βενιζέλος, δεν αναφέρθηκε, σύμφωνα με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του υπουργείου, στο θέμα».

Μάλιστα, αναφέρει πως είναι προφανές ότι οι 150.000 ομογενείς που βρίσκονται στο στόχαστρο των νεοναζί, δεν εντάσσονται στις προτεραιότητες του υπουργείου Εξωτερικών.

«Εξ ου και η αφωνία του κ. Βενιζέλου», καταλήγει η κυρία Δούρου.

http://www.protothema.gr/politics/article/357147/r-dourou-afonia-venizelou-gia-tous-omogeneis-tis-oukranias/

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/02/blog-post_3810.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top