Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Μόσχα
Τις δικές τους κυρώσεις στον Μπαράκ Ομπάμα αποφάσισαν να επιβάλουν Ρώσοι χρήστες του Iντερνετ και λάτρεις της κοινωνικής δικτύωσης λόγω των αμερικανικών κυρώσεων στη Μόσχα για την Κριμαία.

«Ο Μπαράκ Ομπάμα, καθώς και τα μέλη της κυβέρνησης των ΗΠΑ, της Γερουσίας και του Κογκρέσου απαγορεύεται να μου ευχηθούν χρόνια πολλά» έγραψε σε σχόλιό του ένας χρήστης στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία ενός συνοφρυωμένου Ομπάμα.

Οι χρήστες του Twitter έχουν ξεκινήσει μια ομάδα με τίτλο #mysanctions, όπου απαγορεύουν στον πρόεδρο οτιδήποτε ρωσικής προέλευσης, από το κόκκινο χαβιάρι μέχρι τη ρωσική βότκα.

Σε ένα εμπορικό κέντρο της Μόσχας τοποθετήθηκε διαφημιστικό πανό στο οποίο «επιβάλλονται κυρώσεις» στον Ομπάμα και τα μέλη του Κογκρέσου, δείχνοντας έτσι την υποστήριξη στις ενέργειες του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στην Κριμαία.
ΒΗΜΑ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top