Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

«Πριονίζει» την Ελιά του Βενιζέλου
Νέα «βόμβα» από Γιώργο: Μαζί με Κουβέλη στο βιβλίο της Κοππά
Γιάννης Μακρυγιάννης
Ενα μήνα πριν τις ευρωεκλογές ο πρώην πρωθυπουργός θα μιλήσει για τη σοσιαλδημοκρατία μαζί με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος ειναι «κόκκινο πανί» για το ΠΑΣΟΚ και ανταγωνιστής του Ευ. Βενιζέλου



Συστηματική, μεθοδική και ευθεία είναι πλέον η υπονόμευση της Ελιάς, του σχήματος συνεργασίας της κεντροαριστεράς, που συγκρότησε το ΠΑΣΟΚ, από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν χάνει ευκαιρία να στείλει το μήνυμα ότι δεν τον εκφράζουν οι κινήσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου και μάλιστα να ενισχύσει, ένα μήνα πριν τις ευρωεκλογές, στελέχη και πολιτικούς φίλους του, που αποχώρησαν απο το ΠΑΣΟΚ για αλλα κόμματα.

Χαρακτηριστική περίπτωση των ημερών ειναι η απόφασή του να παραστεί και να μιλήσει την ερχόμενη Δευτέρα σε εκδήλωση για το βιβλίο της Μαριλένας Κοππά, η οποία αποχώρησε προ ολίγου καιρού από το ΠΑΣΟΚ και θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΔΗΜΑΡ.

Μάλιστα στην εκδήλωση ο κ. Παπανδρέου θα μιλήσει μαζί με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, ο οποίος ειναι «κόκκινο πανί» για τη Χαριλάου Τρικουπη και μέγας ανταγωνιστής του κ. Βενιζέλου στη μάχη για το ποιος θα εκφράσει την κεντροαριστερά στην Ελλάδα.

Ήδη στα ηγετικά κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ βγάζουν... καπνούς για την κίνηση του πρώην πρωθυπουργού και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και επιθέσεις εναντίον του απο στελέχη του κόμματος, που θεωρούν ότι πρόκειται για μια σαφέστατη προσπάθεια του κ. Παπανδρέου να αποτύχει η Ελιά στις ευρωεκλογές, ώστε να διευκολυνθεί ο ίδιος στα πολιτικά σχέδια επιστροφής του σε ρόλο ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων.

Το βιβλίο

Η εκδήλωση με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της ευρωβουλευτού Μαριλένας Κοππά «Το Αύριο Αργεί Πολύ: για τη Σοσιαλδημοκρατία και την έξοδο από την κρίση», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Απριλίου, στις 11:30 π.μ., στο βιβλιοπωλείο Ιανός (Σταδίου 24, Αθήνα).

Ομιλητής, πέρα απο τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Φώτη Κουβελη θα είναι και ο Γρηγόρης Τσάλτας, πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Στον πρόλογο του βιβλίου η ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφια με τη ΔΗΜΑΡ-Προοδευτική Συνεργασία, Μαριλένα Κοππά, αναφέρει: «Σήμερα το στοίχημα της Σοσιαλδημοκρατίας σε όλη την Ευρώπη είναι να σπάσει την ιδεολογική κυριαρχία της συντήρησης, προτείνοντας μια συνολική εναλλακτική, που δε θα περιορίζεται σε εμβαλωματικές κινήσεις αλλά θα προσφέρει όραμα, σχέδιο και προοπτική σε ένα δοκιμαζόμενο ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Γιατί είναι σαφές, πλέον, ότι η Ευρώπη θα σωθεί αν σωθούν οι λαοί της. Και αυτό είναι ιστορική ευθύνη της Σοσιαλδημοκρατίας να το πράξει».

http://www.protothema.gr/politics/article/373011/nea-vomva-apo-giorgo-mazi-me-kouveli-sto-vivlio-tis-koppa/

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top