Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

«Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ»
Την Παρασκευή 25 Απριλίου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό για τα γεγονότα σχετικά με τις υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη και τις πολιτικές αντιδράσεις. 



Συνέντευξη Π. Κουρουμπλή
Για τις υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη και τις πολιτικές αντιδράσεις
«Μια αρχαία ρήση λέει: «όλβιος εστίν όστις ιστορίης έσχε μάθησιν». Όλοι αναγνωρίζουμε ότι η Θράκη είναι ένας ευαίσθητος χώρος και αυτές τις μέρες, καθ’ υπερβολήν, συνάδελφοί σας (δημοσιογράφοι) και συνάδελφοί μου πολιτικοί μπήκαν μπροστά για να αναδείξουν πτυχές χωρίς να τις γνωρίζουν και το λιγότερο που θα μπορούσα να πω με νηφαλιότητα και ψυχραιμία είναι ότι δεν συνεισφέρουν στην υπόθεση των εθνικών θεμάτων.
Ο μέγας Ανδρέας Παπανδρέου κατ’ εμέ, σε ένα κόμμα με εμπειρίες και οργανωμένο και στη δεκαετία του ’90, όχι του ’80, απέσυρε με έναν άκομψο και βίαιο τρόπο τον Παντελή Οικονόμου από τα ψηφοδέλτια για τα ρέπος. Νομίζω ότι στην πολιτική μπορούν να συμβούν τέτοιες στιγμές σε ένα κόμμα και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο ζήτημα. Υπάρχει, όμως, διαχειριστικό λάθος, το οποίο είναι ότι κάποιοι ήρθαν για να επενδύσουν πολιτικά και στη λογική του καλειδοσκοπίου να μεταφέρουν την ατζέντα την πραγματική σε προβλήματα που θα έπρεπε (να έχουν) την ευθύνη – γιατί δεν ανέχομαι να αναθεωρούν κάποιοι και να λένε ότι είναι πιο πατριώτες από μένα, διότι όλοι αγαπούμε αυτόν τον τόπο και οι αρχαίοι έλεγαν «παν μέτρον άριστον» και έτσι πρέπει να βάζουμε μέτρο και σ’ αυτά.

Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και είναι μια άποψη που δεν απηχεί τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα οργανωμένο, με όργανα που εκφράζουν συγκεκριμένες απόψεις. Εγώ δεν συμφωνώ (με τις απόψεις Χριστόπουλου). Αλλά από εκεί και πέρα, το να επιχειρούμε να χρεώσουμε σε ένα κόμμα μια συγκεκριμένη άποψη, η οποία, αν θέλετε, δεν ακούγεται και στην ολότητά της, διότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος λέει ότι αυτό, ως άποψή του, είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που ακολούθησαν τα κόμματα (σ.σ.: Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ) και πράγματι υπήρξε πίεση να αποκτήσουν οι Πομάκοι συνείδηση.»
ΒΗΜΑ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top