Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Τις πρωινές ώρες της 27ης Μαΐου, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου και στο πλαίσιο άσκησης ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ 3/14, ενεργοποιήθηκε τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης («Δ») του Νοτίου Τομέα με σκοπό την δοκιμασία και τον έλεγχο των διαδικασιών και δυνατοτήτων της Δύναμης.


Στο πλαίσιο της άσκησης, η Διακλαδική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ πραγματοποίησεχρονομέτρηση της όλης διαδικασίας, από τη στιγμή της λήψης της σχετικής εντολής κινητοποίησης μέχρι και τη στιγμή που το υλικό φορτώθηκε και ασφαλίστηκε μαζί με το προσωπικό στα διατιθέμενα για την άσκηση μέσα (μεταγωγικό C-130 Hercules, ελικόπτερα CH-47SD Chinook, Πλοίο Ταχείας Μεταφοράς Zubr). Σημειώνεται ότι η αιφνιδιαστική άσκηση ετοιμότητας πραγματοποιήθηκε επιτυχώς παράλληλα με σημαντικές δραστηριότητες (τελετή αποφοίτησης 179ου Σχολείου Υποβρυχίων Καταστροφών στην έδρα της ΔΥΚ, αποκαλυπτήρια προτομής Συνταγματάρχη Χριστόδουλου Τσιγάντε στην έδρα της 13 ΔΕΕ) που απαιτούσαν εμπλοκή προσωπικού των εν λόγω Μονάδων. Τις πρωινές ώρες της 28ης Μαΐου και στο πλαίσιο άσκησης ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ 4/14, επανενεργοποιήθηκε το συγκεκρίμενο τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του Νοτίου με σκοπό την άμεση αερομεταφορά και ανάπτυξη σε νήσο του Νοτιοανατολικού Αιγαίου. Κατά πληροφορίες, τα τμήματα αναπτύχθηκαν στην Κάρπαθο όπου θα πραγματοποιηθούν σήμερα εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης του Ήρωα Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη.



7
4
6
5
9
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
0011
pyrpolitis_6
12
1

e-Amyna

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top