Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

«Το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε ότι δεκάδες χιλιάδες είναι οι λιποτάκτες στις δυνάμεις ασφαλείας», γράφει το δημοσίευμα
Ο υφυπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας, Σεργκέι Τσέμποταρ κάνοντας έναν απολογισμό των δυνάμεων ασφαλείας, ανέφερε ότι από τις τάξεις του υπουργείου Εσωτερικών και συγκεκριμένα από τις υπηρεσίες ασφαλείας και τις δυνάμεις ασφαλείας έχουν λιποτακτήσει δεκάδες χιλιάδες.



«Οι προδότες, που πάτησαν τον όρκο τους, στις τάξεις των αστυνομικών δεν είναι χιλιάδες, αλλά δεκάδες χιλιάδες. Μόνο στην περίπτωση της Κριμαίας, αναφέρονται περί τους 12.000. Χιλιάδες προδότες παρουσιάσθηκαν στις περιοχές Τερνόπιλ, Λβίβ, Λούχανσκ και σε πολλά άλλα μέρη», είπε ο Τσέμποταρ στο ραδιοφωνικό ίδρυμα της Ουκρανίας.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής ενός τμήματος του υπουργείου Εσωτερικών, ο Βλαντίμιρ Γκιρνιάκ δήλωσε «Στο Υπουργείο Εσωτερικών υπάρχουν 17 χιλιάδες προδότες».
Κατηγορίες για προδοσία έχει επανειλημμένα ακουσθεί από τους εκπροσώπους της νέας κυβέρνησης.

Όπως, ο ασκών καθήκοντα προέδρου Αλεξάντρ Τουρτσίνοφ, είπε ότι ορισμένες μονάδες του υπουργείου Εσωτερικών και των δυνάμεων Ασφαλείας, στις περιοχές Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ δεν είναι σε θέση να ασκήσουν τα καθήκοντά τους (εγκατέλειψαν τις θέσεις τους), γράφει η ουκρανική ‘Βέστι’.
--
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top