Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Οι ΗΠΑ παραδέχτηκαν έμμεσα την ύπαρξη ουκρανικών πυραυλικών συστημάτων αεράμυνας στο Ντονιέτσκ, όταν συνετρίβη το Boeing της Malaysia Airlinesγεγονός που επιβεβαιώνει τα δεδομένα των ρωσικών δορυφόρων, δήλωσε σήμερα, Κυριακή, στο RIA Novosti ανώτερη πηγή του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.
«Σε δήλωσή του, ο γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Τζος Ερνστ εμμέσως αναγνώρισε ότι υπήρχαν ουκρανικά συστήματα αεράμυνας στην περιοχή του Ντονιέτσκ, αν και ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν σε κατάσταση λειτουργίας» ανέφερε η πηγή, σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Ερνστ ότι ο πύραυλος που χτύπησε την πτήση MH17 είχε απογειωθεί από περιοχή που ελέγχει η πολιτοφυλακή.
Όπως υπογράμμισε η πηγή του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, οι Ηνωμένες Πολιτείες επιβεβαίωσαν την αυθεντικότητα των δεδομένων που προήλθαν από τις εικόνες των ρωσικών δορυφόρων στη διάρκεια ειδικής ενημέρωσης του ρωσικού υπουργείου Άμυνας στις 21 Ιουλίου. Κατά την εν λόγω ενημέρωση ελέχθη ότι η ουκρανικές δυνάμεις αεράμυνας είχαν τέσσερα πυραυλικά συστήματα Buk-M1 κοντά στο Ντονιέτσκ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη Παρασκευή πηγή από το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας είχε δηλώσει στο RIA Novosti ότι η εμπλοκή ενός συστήματος στη διάρκεια άσκησης ρίψης πυραύλων από τον ουκρανικό πιθανόν να προκάλεσε την πτώση του μαλαισιανού αεροσκάφους.
Η Ρωσία Τώρα

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top