Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Η Κύπρος είναι μία από τις γειτονικές χώρες στις οποίες ενδέχεται να αποταθεί η Ιορδανία προκειμένου να προμηθευτεί με φυσικό αέριο.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής της Ιορδανίας Atef Tarawneh, μετά τη συνάντηση που είχε στο ιορδανικό Κοινοβούλιο με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων και Κύπριους Βουλευτές, οι οποίοι πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στο
Αμμάν, με δεδομένα τα προβλήματα στην τροφοδοσία φυσικού αερίου από την Αίγυπτο, η χώρα του έχει ανάγκη για προμήθεια φυσικού αερίπου από γειτονικές περιοχές, όπως η Κύπρος και η Γάζα.
"Νομίζω ότι με τις αμερικανικές εταιρείες που εργάζονται στην Μεσόγειο αυτό είναι ενδεχόμενο πάρα πολύ σοβαρό, είπε και πρόσθεσε πως πιστεύει ότι "είναι πάρα πολύ σημαντικό και για τις κυπριακές εταιρείες να ανοίξουν γραφεία και να ετοιμαστούν, καθώς η Ιορδανία αποτελεί την πύλη προς αυτές τις περιοχές».

Χαρακτήρισε μάλιστα ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα το ζήτημα της ενέργειας σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση που βρίσκεται η Ιορδανία.

Αν και η Ιορδανία προμηθεύεται φυσικό αερίο από την Αίγυπτο, εντούτοις, τους τελευταίους μήνες υπάρχουν προβλήματα λόγω τρομοκρατικών ενεργειών.

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/09/blog-post_372.html#.VCTxO_nUzTo

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top